vineri, mai 24, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Acum și platformă de 3.680 m.p. la una dintre cele mari piețe angro din nordul R. Moldova

Acasă Articole Antreprenoriat Acum și platformă de 3.680 m.p. la una dintre cele mari piețe...

La Piața regională angro din raionul Râșcani, din nordul țării, a fost finalizată construcția unei platforme de încărcare și descărcare. Aceasta are o suprafață totală de 3.680 de metri pătrați și devine, astfel, una dintre cele mai importante obiective din sectorul agrar din regiunea de nord a țării.

Costul lucrărilor de construcție a platformei de încărcare și descărcare la Piața regională angro din Râșcani constituie 2,33 mil. de lei.

Prin intermediul noii piețe din raionul Râșcani se dorește dezvoltarea infrastructurii de afaceri regionale pentru asigurarea comerțului eficient a produselor autohtone de legume și fructe.

Piața regională din Râșcani a fost construită între 2017 și 2020, în cadrul unui proiect de dezvoltare regională finanțat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și implementat de ADR Nord.

Lansat la sfârșitul anului 2017, proiectul a fost divizat în două etape. În cadrul primei etapei a proiectului au fost valorificați 14,78 mil. lei, din sursele FNDR. Lucrările de construcție și montaj din etapa a doua a proiectului urmează să fie finanțate din sursele Consiliului Raional Râșcani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -