vineri, mai 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

FOTO. Ca pe vremuri, tinerii dintr-un sat din nordul Moldovei au dăruit emoții în felicitări inedite transmise oamenilor personal și prin poștă

Acasă Articole Odihnă şi recreere FOTO. Ca pe vremuri, tinerii dintr-un sat din nordul Moldovei au dăruit...

Membrii Grupul de inițiativă locală a „Tinerilor Mihăilenari”, au confecționat manual 120 de felicitări pe care le-au împărțit mai multor localnici, aducându-le bucurii în sufletele oamenilor. O altă parte dintre acestea au ajuns prin poștă la băștinașii de peste hotare, care nu au reușit să revină acasă de sărbători.

Tinerii au bucurat cu acțiunea lor trecătorii și lucrătorii instituțiilor publice. În afară de felicitările confecționare cu toată căldura inimii, tinerii le-au transmis destinatarilor emoții pozitive și zâmbete.

„Am trăit momente de nedescris împreună cu grupul de inițiativă locală „Tinerii Mihăilenari”, împărțind emoții în plic. Am mers prin centrul satului, am felicitat trecătorii și angajații din cadrul primăriei, spitalului și altor instituții publice din localitate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. A fost o zi extraordinară, iar zâmbetele de pe fețele oamenilor au fost tot ceea ce ne-am dorit să primim în schimb, de asemenea ne-au motivat și ne-au dat încredere să nu ne oprim aici”, spune Adelina Cecan, una dintre membrele grupului de inițiativă.

„E foarte plăcut să primești surprize de acasă”, a afirmat Diana Știrbu, una dintre persoanele care primit o asemenea felicitare.

Membrii grupului de inițiativă locală a „Tinerilor Mihăilenari” au lucrat câteva zile pentru a confecționa toate cele 120 de felicitări. Ei au fost susținuți financiar de Primărie și susținuți în procesul de confecționare a felicitărilor de către membrii cercului „Mânuțe hărnicuțe” de la filiala Mihăileni a Centrului de Creație a Copiilor din Râșcani. Împreună au reușit să facă ceva frumos pentru comunitate – să transmită, ca pe vremuri, emoții prin felicitări irepetabile și confecționate cu toată dragostea.

„De Crăciun, fii mai bun!” Așa sună îndemnul din felicitările confecționate de către tinerii din Mihăileni. Cât e de simplu să-i faci fericiți pe cei din jur.

Nicoleta ALBOT,
corespondentă comunitară în s. Mihăileni, raionul Râșcani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -