vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

A fost anunțat câștigătorul bursei „Viorel Mardare”

Acasă Articole Asociere şi întruniri A fost anunțat câștigătorul bursei „Viorel Mardare”

Studentul Liviu Rotaru va beneficia de bursa „Viorel Mardare” în valoare de 1.000 de lei lunar pe parcursul unui an. Aceasta a fost instituită de Vinăria Purcari.

Liviu Rotaru este student în anul III la Departamentul Multimedia, Facultatea Regie Film & TV din cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP). Liviu este pasionat de cinematografie și de educația prin film de când era elev și a făcut deja câteva filme, printre care lungmetrajul „Povestea”, în 2017, și scurtmetrajul „Înainte, eternitate”, în 2019. Cel mai recent film al lui este „Fire de nisip”.

Liviu mai este pasionat și de țările scandinave. A făcut voluntariat în Vevelstad, Norvegia, timp de un an, unde a predat tinerilor de acolo arta cinematografică, precum și limbile engleză și rusă. Liviu mai vorbește germana, norvegiana și suedeza. El a participat recent la un program de studii desfășurat la Academia de Arte din Bratislava, unde au fost invitați cei mai buni profesori de artă a imaginii și scenaristică din Praga și Viena.

Concursul pentru bursa „Viorel Mardare” a fost destinat studenților anului III și IV Licență și celor din anul I Master, Departamentul Multimedia al AMTAP.

Viorel Mardare a fost un cunoscut jurnalist, scenarist și regizor, care a decedat la 38 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -