vineri, septembrie 22, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Jurnalista Rodica Ciorănica și-a mutat show-ul #neREDactat la Prime TV

Acasă Articole Altele Jurnalista Rodica Ciorănica și-a mutat show-ul #neREDactat la Prime TV

Noul sezon al talk-show-ului #neREDactat, realizat de jurnalista Rodica Ciorănică, va fi difuzat, începând cu 26 decembrie, la Prime TV, după ce primul sezon fusese găzduit de postul TV8.

Prime TV a anunțat că emisiunea va fi difuzată din 26 decembrie, în fiecare zi de duminică de la ora 21:30, într-un nou format și cu „invitați deosebiți.”

„Noutatea e că suntem pe Prime. Avem povești de viață, lecții de viață importante de la oameni pe care îi cunoașteți și de la oameni pe care opinia publică îi cunoaște mai puțin”, a spus Rodica Ciorănică.

Monitor Media scrie că primul sezon de #neREDactat fost lansat la finele lunii august și a fost difuzat la TV8 până la finele lunii noiembrie. Proiectul a fost susținut de IREX și Ambasada SUA.

În acest an, tot la TV8, Rodica Ciorănică a realizat proiectul „13”, formatul căruia a fost modificat și redenumit în #neREDactat.

Jurnalista Rodica Ciorănică este directoarea revistei VIP Magazin și fondatoarea proiectului „RED by Rodica Ciorănică”. A realizat mai mulți ani, la PRO TV Chișinău, emisiunea „O seara perfectă”, după care a avut o emisiune proprie la Prime TV.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -