vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Maia Sandu, despre cum poate fi învinsă corupția în regiunea transnistreană

Acasă Regiuni Chișinău mun. Maia Sandu, despre cum poate fi învinsă corupția în regiunea transnistreană

Fiind întrebată de un telespectator cum poate fi învinsă corupția în stânga Nistrului, președinta Maia Sandu a declarat că este dificil acest lucru. Totuși, spune ea, una dintre soluții ar fi combaterea corupției în dreapta Nistrului, iar acest fapt va conduce la diminuarea fenomenului în regiunea transnistreană, făcând referire la interdependența schemelor de corupție de pe cele două maluri.

În alt context pe problema transnistreană, Maia Sandu a declarata la RTR Moldova că întârzierea numirii unui nou vicepremier responsabil de Reintegrare vorbește despre faptul că este vorba de o problemă de cadre.

Sper că foarte curând, până la  Anul Nou, va fi numit un nou responsabil, a spus Maia Sandu, care însă a evitat să dea nume, spunând că este sarcina premierului să identifice și să numească un vicepremier pentru Reintegrare.

Maia Sandu a mai spus că autoritățile de la Chișinău vor face tot posibilul pentru ca viața oamenilor din stânga Nistrului să devină mai bună. Președinta a spus că peste Nistru există multe probleme economice, legate de drepturile omului. Vom susține proiecte care să ajute, a spus Maia Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -