marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Chirilciuc: oamenii au obosit de minciuni: Grigorișin: Dumnezeu e cel care apreciază cum am lucrat

Acasă Articole Alegeri libere şi corecte Chirilciuc: oamenii au obosit de minciuni: Grigorișin: Dumnezeu e cel care apreciază...

Cei doi pretendenți la fotoliul de primar de Bălți, Nicolai Chirilciuc și Nicolai Grigorișin, și-au exercitat dreptul la vot și au făcut declarații în fața presei.

Primul a votat Nicolai Chirilciuc. Acesta a spus că a votat pentru generația în creștere și pentru o viață decentă a pensionarilor. Candidatul a spus că problemele trebuie soluționate în comun. Sunt gata, a spus Chirilciuc, să fac o administrație de largă coaliție, întrucât nu sunt membru de partid. Cât despre rata scăzută de participare la alegeri, Chirilciuc a spus că „oamenii au obosit de minciuni și falsuri”.

Iar Nicolai Grigorișin a spus, la ieșirea din secția de votare, că a votat pentru stabilitate și un oraș înfloritor. Întrebat cum își apreciază șansele, Grigorișin a spus că Dumnezeu este cel care apreciază cum a lucrat, „vom vedea cum vor vota oamenii.” Acesta a mai spus că este dispus să continue ceea ce a început la Bălți – să implementeze proiectele de dezvoltare și de infrastructură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -