vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

FOTO. Succes al luptătorilor de jiu-jitsu brazilian din Chișinău la un turneu internațional

Acasă Regiuni Chișinău mun. FOTO. Succes al luptătorilor de jiu-jitsu brazilian din Chișinău la un turneu...

Discipolii Clubului Sportiv „Burlacu Jiu Jitsu Academy by Bîrlea” din Chișinău au revenit victorioși, recent, acasă de la AJP Tour Kiev – o competiție internațională la care au participat peste o mie de luptători din șapte țări, inclusiv Brazilia.

Toți cei nouă luptători ai clubului moldovean au revenit acasă cu medalii. Mai mult, în clasamentul general Moldova s-a clasat pe locul doi, după Ucraina.

Antrenorul Alexandrul Brîlea a comunicat pentru Jurnalist.md că medalii de aur au obținut sportivii Paul Dușmăneanu, Alexandru Vasilică și Gabriel Chihai. De medalii de argint s-au învrednicit Denis Crețu, Pavel Oală (două medalii la două probe diferite), David Rusnac și Ovidiu Roșca. Grigore Cazacu a obținut o medalie de bronz.

În anul 2021, luptătorii Clubului Sportiv „Burlacu Jiu Jitsu Academy by Bîrlea” au mai avut succese frumoase. Astfel, la finele lunii iunie, sportivii moldoveni au obținut 15 medalii la BJJ Tomis Open din România: opt de aur; cinci de argint și două de bronz. Iar la finele lunii septembrie, la AJP Tour București, luptătorii noștri de jiu-jitsu brazilian au luat cinci medalii de aur și cinci de argint.

Clubul Sportiv „Burlacu Jiu Jitsu Academy by Bîrlea” activează la Chișinău al patrulea an.

Jiu Jitsu Brazilian este un stil luptă inteligent care face persoana puternică nu doar fizic, dar și psihologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -