marți, noiembrie 29, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Vicepremierul Andrei Spânu va întreprinde o vizită a București. Cu cine se va întâlni

Acasă Regiuni Chișinău mun. Vicepremierul Andrei Spânu va întreprinde o vizită a București. Cu cine se...

Andrei Spânu, ministrul infrastructurii şi dezvoltării regionale, se va afla într-o vizită de lucru în capitala României, între 16 și 17 decembrie.

La 16 decembrie, delegația de la Chișinău se va întâlni cu István-Loránt Antal, președintele Comisiei pentru Energie, Infrastructură energetică și Resurse minerale din Senatul României; cu Ciprian-Constantin Șerban, președintele Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură, Camera Deputaților; cu Dan Vâlceanu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene; Virgil-Daniel Popescu, Ministrului Energiei.

Printre invitați vor fi și reprezentanții Operatorului Pieței de Energie Electrică și Gaze Naturale din România (OPCOM), Transelectrica, Transgaz, Romgaz, OMV Petrom, Rompetrol.

Pe 17 decembrie, Andrei Spânu va avea întrevederi cu vicepremierul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii; Barna Tánczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

La București, vicepremierul Spânu va fi însoțit la București de secretarul de stat pe dezvoltare regională, Ana Mardare și de către secretarul de stat pe domeniul energetic, Constantin Borosan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -