vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Trei proiecte de dezvoltare a infrastructurii vor fi implementate în regiunea Ungheni cu suport european

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Trei proiecte de dezvoltare a infrastructurii vor fi implementate în regiunea Ungheni...

Șapte proiecte de dezvoltare a infrastructurii comunitare de utilități și de prestare a serviciilor publice locale pentru stimularea dezvoltării economice în regiunile Cahul şi Ungheni au fost selectate în primul apel de finanțare lansat în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie” finanțat de UE.

Trei proiecte câștigătoare sunt din regiunea Ungheni. Proiectele câștigătoare vor beneficia de un suport financiar în valoare maximă de 200.000 de euro fiecare.

În urma deciziei comisiei de evaluare în regiunea Ungheni proiectele câștigătoare la categoria selectate sunt:

  • Parteneriat durabil pentru un mediu sănătos (Sculeni, Ungheni);
  • Modernizarea infrastructurii locale pentru dezvoltarea afacerilor în comuna Mănoilești. (Manoilesti, Ungheni);
  • Renovarea infrastructurii rutiere – cale de acces către Zona Economică Liberă (străzile Romană – Creangă, mun. Ungheni).

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF.

În această lună va mai fi lansat un apel destinat proiectelor de dezvoltare a infrastructurii comunitare de utilități și de prestare a serviciilor publice locale pentru stimularea dezvoltării economice locale în comunitățile urbane şi rurale din cele două regiuni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -