vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

La Iași, a fost semnat un Acord de cooperare dintre raionul Soroca și Consiliul Judeţean Iași

Acasă Articole Asociere şi întruniri La Iași, a fost semnat un Acord de cooperare dintre raionul Soroca...

Președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, și președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, au semnat Acordul de Cooperare între Consiliul Raional Soroca și Consiliul Județean Iași.

„Când spunem Soroca, gândul ne duce la Cetatea de pe Nistru şi la Ştefan cel Mare, simboluri importante ale trecutului nostru comun. Prezentul ne oferă acum oportunitatea de lucra împreună pentru binele comunităţilor noastre, despărţite de graniţe, dar unite de limba pe care o vorbim, de istorie, tradiţie şi cultură”, a afirmat Costel Alexe.

„Nimic nu ne unește mai strâns decât ideile comune și lucrul în echipă. Sperăm că parteneriatul Iași-Soroca va fi unul durabil și productiv și că va genera cât mai multe idei de proiecte, activități și evenimente cu realizări frumoase. Sperăm că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele părți”, a spus Veaceslav Rusnac.

La evenimentul de semnare a acordului au participat și alți oficiali din Soroca, oficialităţi din regiunile Vinnytsia și Cernăuţi (Ucraina) și din Consiliul Județean Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -