joi, noiembrie 23, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Consilier al Maiei Sandu, inclus în noua componență a Consiliului de Observatori al „Moldovagaz”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Consilier al Maiei Sandu, inclus în noua componență a Consiliului de Observatori...

Adunarea generală extraordinară a acționarilor SA „Moldovagaz” a aprobat astăzi componența reînnoită a Consiliului de Observatori al întreprinderii. În componența actualizată se regăsesc noi membri.

Din partea „Gazprom” sunt Elena Burmistrova, vicepreședintele Consiliului de administrație al „Gazprom”, directorul general al SRL „Gazprom Export”, Serghei Kuzneț, membrul Consiliului de Administrație și șef al Departamentului „Gazprom”, Dmitri Handoga, șeful de Departament „Gazprom”, Kirill Neiumin, șeful de Direcție „Gazprom”.

Din partea autorităților R. Moldova, în CO sunt Veaceslav Negruța, consilierul Președintelui R. Moldova în domeniul economic și Constantin Borosan, Secretar de stat al Ministerului Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale. La fel, Secretarul General al Ministerului Finanțelor, Dina Roșca, a devenit membru al Comisiei de cenzori.

SA „Moldovagaz” a fost fondată în anul 1999. „Gazprom” deține 50% din acțiuni, Agenția Proprietății Publice a Republicii Moldova 35,33%, Comitetul de gestionare a patrimoniului din Transnistria 13,44%, persoanele fizice și juridice 1,23%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -