marți, mai 21, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Premierul Natalia Gavrilița, într-o nouă vizită oficială la Bruxelles

Acasă Articole Transparenţa şi participarea în procesul decizional Premierul Natalia Gavrilița, într-o nouă vizită oficială la Bruxelles

Premierul Natalia Gavrilița se află într-o vizită oficială la Bruxelles, în perioada 29 noiembrie-1 decembrie. Este a treia vizită oficială a oficialului moldovean de la învestirea Guvernului, la începutul lunii august a.c..

Potrivit Guvernului, pe 30 noiembrie, prim-ministrul R. Moldova se va întâlni cu premierii Ucrainei și Georgiei, Denis Șmihal și, respectiv, Irakli Garibașvili, în așa-numitul format „Trio asociat al prim-miniștrilor”. În cadrul evenimentului vor fi discutate oportunitățile de dezvoltare a relațiilor de parteneriat între state, promovarea dialogului cu UE și realizarea unor noi obiective pe parcursul european al țărilor.

Cei trei premieri se vor întâlni cu președintele Consiliului European, Charles Michel, ulterior vor avea o întrevedere comună cu președintele Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, dar și o discuție cu președintele Parlamentului European, David M. Sassoli.

Jurnalist.md menționează că aceasta este a treia vizită oficială a premierului Natalia Gavrilița la Bruxelles. Prima a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, iar a doua – la finele lunii octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -