vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Primăria Chișinău a făcut public programul sărbătorilor de iarnă. Când va fi inaugurat Pomul de Crăciun

Acasă Regiuni Chișinău mun. Primăria Chișinău a făcut public programul sărbătorilor de iarnă. Când va fi...

Primăria Chișinău a anunțat că startul sărbătorilor de iarnă 2021-2022 va fi dat la 1 decembrie, prin inaugurarea Pomului de Crăciun și a iluminatului de sărbătoare. Evenimentul va avea loc în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, în preajma Porților Sfinte, începând cu ora 17:30.

Pe durata sărbătorilor de iarnă, între orele 16:00-20:00, în preajma Pomului de Crăciun va răsuna un fundal sonor, cu tematica obiceiurilor sărbătorilor de iarnă. Vizitatorii vor putea face gratis poze cu Moș Crăciun.

Programul cultural-artistic dedicat Crăciunului și Anului Nou este organizat de municipalitate cu respectarea normelor sanitar-epidemiologice. O parte din acțiuni vor putea fi urmărite online pe rețelele de socializare, în direct și în reluare la postul TV „Moldova 1”.

În premieră, pe durata sărbătorilor de iarnă, Primăria Chișinău va desfășura două evenimente cultural artistice: Festivalul – Concurs Internațional de Interpretare și Creație a Romanței „Crizantema de Argint”, ediția a XXV-a, în perioada 3-5 decembrie la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din capitală; Festivalul – Concurs Internațional de Folk Chișinău, în memoriam Iurie Sadovnic, în data de 11-12 decembrie, la Centrul de Cultură și Artă „Ginta Latină”.

Programul integral al sărbătorilor de iarnă poate fi consultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -