vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Amplă campanie de plantare de arbori la Chișinău

Acasă Regiuni Chișinău mun. Amplă campanie de plantare de arbori la Chișinău

Sâmbătă, în sectoarele din Chișinău s-a desfășurat o acțiune de plantare a circa 6600 de arbori. De această dată s-au mobilizat tineri, voluntari și sportivii, care au contribuit astfel la amenajarea şi înverzirea oraşului.

Autoritățile au pus la dispoziție participanților hârlețe, găleți, apă și material săditor – frasin, paltin, mesteacăn, salcie şi tei.

De rând cu serviciile municipale specializate, la acțiune, potirivit Primăriei, au luat parte și tinerii din cadrul Ligii Naționale a Tineretului, voluntarii Centrului Municipal de Tineret Chişinău şi din cadrul Proiectului verde.md, reprezentanții Clubul Sportiv ,,GARUDA”, echipa de voluntari ,,Căutarea oamenilor dispăruţi” şi reprezentanţii Organizaţiei ,,Tinerii Iubesc Moldova”.

În paralel şi preturile de sector au mobilizat doritorii de a participa la acţiunile de înverzire a plaiului identificând mai multe locaţii în acest sens.

În cadrul campaniei de înverzire din toamna curentă, în Capitală urmează a fi plantați peste 22 mii de puieții. Anul trecut, în Chișinău au fost plantați circa 65 de mii de arbori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -