joi, noiembrie 23, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

51 de potențiali deputați și-au ridicat diplomele la Parlament

Acasă Regiuni Chișinău mun. 51 de potențiali deputați și-au ridicat diplomele la Parlament

Secretarul general al Legislativului, Tamara Gheorghița, a înmânat diplome celor 51 de participanți ai Parlamentului Tinerilor, găzduit, timp de două zile, de către instituția parlamentară.

„Să nu vă pierdeți niciodată entuziasmul. Toți vrem să avem o țară prosperă, la dezvoltarea căreia trebuie să pună umărul fiecare dintre noi”, a menționat Tamara Gheorghița.

În cadrul celei de-a V-a ediție a proiectului, tinerii au simulat dezbaterea a 11 proiecte de lege în cadrul ședinței plenare, după ce au ales conducerea și organele de lucru ale Parlamentului. Inițiativele dezbătute au vizat protejarea patrimoniului arheologic, subvenționarea sectorului de prelucrare a deșeurilor solide, statutul consiliilor elevilor etc.

Parlamentul Tinerilor este un proiect destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16-28 de ani și reprezintă o simulare a procesului decizional din cadrul Parlamentului țării. Scopul acestuia este de a oferi participanților viziuni practice asupra rolului și activității Legislativului în stat.

Legislativul a găzduit trei ediții ale Parlamentului Tinerilor. Ediția din acest an a avut loc în perioada 15-16 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -