joi, noiembrie 23, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Șefa USAID vine pe două zile în Moldova. Un nou program va fi lansat în R. Moldova

Acasă Regiuni Chișinău mun. Șefa USAID vine pe două zile în Moldova. Un nou program va...

Administratorul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Samantha Power, efectuează, în cursul zilei de marți ți miercuri, efectuează o vizită la Chișinău pentru a promova parteneriatul dintre SUA și R. Moldova.

Un comunicat al USAID spune că Samantha Power va călători în Moldova pentru „a promova parteneriatul dintre SUA și poporul moldovenesc, și pentru a participa la evenimente ce demonstrează angajamentul USAID de a sprijini agenda de reforme a țării.”

Administratorul USAID va lansa la Chișinău un nou program de îmbunătățire a competitivității sectoarelor în creștere ale țării – cel digital și cel al tehnologiei comunicațiilor.

Samantha Power se va întâlni cu președinta Maia Sandu și cu premierul Natalia Gavriliță pentru a discuta despre progresul democratic al R. Moldova și eforturile USAID, în parteneriat cu Guvernul de la Chișinău, de a spori transparența guvernului și oportunitățile economice, de a elimina corupția și de a îmbunătăți viața cetățenilor țării.

Administratorul USAID se va întâlni cu jurnaliști, reprezentanți ai societății civile și grupuri comunitare, oamenii de afaceri și cu exponenți ai administrației publică locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -