marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Gavrilița, la Londra: Guvernul meu este pro-business: încurajăm investițiile!

Acasă Articole Social-economic Gavrilița, la Londra: Guvernul meu este pro-business: încurajăm investițiile!

În cadrul evenimentului „Ziua Pieței de Capital din Moldova”, prim-ministra Natalia Gavrilița a participat, astăzi, la Londra, la ceremonia de deschidere a pieței „Ring the bell”. Evenimentul s-a desfășurat la sediul Bursei de Valori din Londra.

Premierul moldovean a declarat într-un discurs că autoritățile de la Chișinău doresc să transforme Moldova într-o țară atractivă în care „soluțiile digitale sunt o normalitate, o soluție implicită și nu o excepție”.

„Guvernul meu este pro-business: încurajăm investițiile, așa că aș vrea să văd tot mai mulți investitori venind în țara mea. Aș dori să deschid un canal de comunicare între piețele de capital și afacerile din R. Moldova”, a declarat Natalia Gavrilița.

Oficialul moldovean a mai spus că autoritățile de la Chișinău lucrează în vederea creării condițiilor favorabile pentru ca fondurile de capital privat și fondurile de investiții să poată participa mai sigur la achiziționarea companiilor moldovenești prin toate instrumentele financiare disponibile pe piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -