duminică, mai 19, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Premierul Natalia Gavrilița pleacă în Marea Britanie

Acasă Regiuni Chișinău mun. Premierul Natalia Gavrilița pleacă în Marea Britanie

În perioada 15-16 noiembrie, premierul Natalia Gavrilița se va afla în vizită la Londra, cu ocazia desfășurării „Zilei Pieței de Capital din Moldova” la sediul Bursei de Valori din Londra, anunță Guvernul.

Natalia Gavrilița va participa la ceremonia de deschidere a pieței – „Ring the bell”, luni dimineața, la ora 8:00 (ora locală).

Agenda prevede o întâlnire a oficialului moldovean cu Julia Hogget, Directorul Executiv al Bursei de la Londra și cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Gavrilița va prezenta angajamentele Guvernului în domeniul dezvoltării mediului de afaceri, precum și oportunitățile pentru businessul internațional de a investi în Moldova.

În cadrul vizitei, prim-ministra va avea întrevederi cu reprezentanții băncii J.P Morgan care este un lider global în servicii financiare, dar și cu vice-presedintele Citi Bank, Levente Griffler. Agenda premierului include întâlniri cu Stephen Lovegrove, consilier pentru securitate națională al primului ministru britanic; cu Wendy Morton, subsecretar de stat parlamentar pentru vecinătatea europeană și SUA; cu Jose Leandro, director pentru UE al BERD.

În seara zilei, premierul va participa la un Târg de Cariere pentru moldovenii stabiliți în Marea Britanie, pentru a explora potențialele oportunități de angajare în R. Moldova. Reprezentanții Guvernului și ai unor companii mari din țară vor prezenta oportunitățile de carieră.

Premierul Gavrilița se va întâlni și cu un grup de cetățeni din diaspora.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -