12 C
Chișinău
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un nou director a fost numit la S.A. „Moldtelecom”

Acasă Articole Altele Un nou director a fost numit la S.A. „Moldtelecom”

Schimbări în conducerea SA „Moldtelecom”, cel mai mare operator de servicii de telecomunicații. Alexandru Ciubuc a fost numit director interimar al companiei și a fost prezentat echipei de către Eugeniu Cozonac, șeful Agenției Proprietății Publice.

Numirea noului director interimar vine ca urmare a deciziei Consiliul S.A. Moldtelecom din 9 noiembrie, care a aprobat prin vot unanim cererea de demisie a lui Viorel Postolachi, care a exercitat această funcție în perioada 05 decembrie 2019-10 noiembrie 2021. Postolachi a activat la Moldtelecom din 2005, a precizat compania.

Potrivit APP, noul director Alexandru Ciubuc a activat, în ultimii 12 ani, în Belgia. Este co-fondator al „Enabld” – platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” – o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate.

„Orientarea către client – va juca un rol primordial în câștigarea încrederii consumatorilor în serviciile noastre. Apoi este foarte importantă optimizarea proceselor și a costurilor. Iar în al treilea rând ne vom concentra pe inovații tehnologice și pe crearea de servicii noi”, a spus noul șef al S.A. Moldtelecom.

Operatorul de servicii de telecomunicații S.A. „Moldtelecom” a fost fondat acum 28 de ani și numără circa 2700 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -