12 C
Chișinău
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Emisiunea Nataliei Morari de la „Europa Liberă” are un nou moderator

Acasă Articole Altele Emisiunea Nataliei Morari de la „Europa Liberă” are un nou moderator

Prima ediție cu un nou prezentator al emisiunii „Punct și de la capăt”, în limba rusă, de la „Europa Liberă”, jurnalistul Ivan Sveatcenko, a fost difuzată duminică, 7 noiembrie. Emisiunea fusese moderată anterior de jurnalista Natalia Morari cu care, la începutul lunii septembrie pe fundalul unui scandal de proporții, „Europa Liberă” a suspendat colaborarea.

În debutul emisiunii, Ivan Sveatcenko a anunțat, între altele, că „Punct și de la capăt”, în limba rusă, va fi produsă o dată pe lună, iar în cadrul ei vor fi abordate subiecte politice și sociale, teme importante și „eterne”. Prima emisiune moderată de Ivan Svetcenko, după cum scrie Monitor Media, l-a avut ca invitat pe jurnalistul ucrainean Vitalii Portnikov.

În campania electorală din vara aceasta, Ivan Svetcenko a realizat la „Europa Liberă” emisiunea săptămânală „Век перекрестков” („La răscruce”). Anterior, Svetcenko a realizat o emisiune la Publika TV.

Emisiunea „Punct și de la capăt” în limba rusă a fost reluată la două luni după ce „Europa Liberă” a anunțat că „de comun acord” cu Natalia Morari a suspendat colaborarea. Morari a realizat mai mulți ani această emisiune și a ținut, o perioadă, un blog pe pagina „Europei Libere”.

Amintim că, la începutul lunii septembrie, jurnalista Natalia Morari declarat public că are o relație cu omul de afaceri controversat Veaceslav Platon. Declarația a bulversat breasla jurnalistică și a provocat un scandal de proporții în care a fost implicată și televziunea TV8, care o are pe Natalia Morari printre fondatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -