marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

A fost desemnată candidatura pentru șefia ANSC

Acasă Regiuni Chișinău mun. A fost desemnată candidatura pentru șefia ANSC

Candidatura lui Serghei Merjan va fi propusă Parlamentului pentru funcția de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC) și consilier pentru soluționarea contestațiilor.

Merjan a acumulat cel mai mare punctaj la proba interviului organizată astăzi de Comisia economie, buget și finanțe. Acesta are o experiență de 13 ani de activitate în domeniul public, în cel al achizițiilor și al auditului.

Candidatul are studii în domeniul managementului administrației publice, finanțe, audit și contabilitate. Anterior, acesta a activat la Asociația PROMO-LEX, în calitate de expert în achiziții publice, la Banca Mondială și la Agenția de Servicii Publice. Serghei Merjan a fost coordonator de proiecte în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

La concursul de selectare a candidaturii pentru funcția de director al ANSC au depus dosarele nouă persoane, iar două dintre ele, Serghei Merjan și Irina Gutnic, au fost admise la proba interviului.

Funcția de șef al ANSC  a devenit vacantă după ce, pe 10 septembrie, Anatolie Zagorodnâi a depus cerere de demisie din funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -