sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Premii pentru jurnaliștii care scriu despre implicarea cetățenilor în rezolvarea problemelor comunitare

Acasă Articole Altele Premii pentru jurnaliștii care scriu despre implicarea cetățenilor în rezolvarea problemelor comunitare

Asociația Presei Independente (API) a premiat, astăzi, 12 jurnaliști care au relatat despre subiectul implicării cetățenilor în soluționarea problemelor comunitare.

La concursul anunțat de API în acest sens au fost depuse 27 de dosare.

La Categoria Presă scrisă și presa online locul întâi i-a revenit jurnalistei Georgeta Carasiucenco de la Moldova.org, pe locul doi s-a clasat Svetlana Cernov de la ziarul Est-Curier, Criuleni. Locul trei a fost împărțit între jurnalistele Natalia Munteanu de la Gazeta de Chișinău și Aliona Ciurcă de la Ziarul de Gardă.

La Categoria Audiovizual pe locul întâi s-a clasat Anatolie Eșanu de la Ziarul de Gardă, pe locul doi s-a clasat Irina Glușco de la compania „MIR-Moldova”, iar locul trei le-a revenit jurnaliștilor Evghenii Gurgurov, Bas TV, Basarabeaca, și Renatei Lupăcescu de la TV Studio-L din Căușeni.

La Categorie Fotografie, locul întâi i-a revenit Nataliei Munteanu, Gazeta de Chișinău, locul 2 i-a revenit Tatianei Beghiu de la Moldova.org și locul trei lui Vadim Șterbate, Observatorul de Nord, Soroca, și Elenei Stepanova, o activistă civică de mediu din Dubăsari.

Două certificate de apreciere au fost oferite de API pentru dedicație și implicare în activități de abilitare jurnalistelor Felicia Crețu de la proiectul media „Cu Sens” și Irina Soltan de la portalul Agora.md.

Concursul a fost organizat în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în R. Moldova”, finanțat de UE și implementat GIZ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -