marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Fără concerte mari de Hramul Chișinăului

Acasă Articole Altele Fără concerte mari de Hramul Chișinăului

Municipalitatea a anunțat că, la 14 octombrie, de Hramul Chișinăului, când este sărbătorit Acoperământul Maicii Domnului, nu vor avea loc acțiuni culturale de amploare, ci doar mici activități și festivități.

Mâine, accesul copiilor în Grădina Zoologică și în parcul Dendrariu va fi gratuit. Pentru ei, vor fi organizate și concerte în aer liber.

Hramul Chișinăului va începe dimineața cu o liturghie la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”, iar Scuarul Catedralei va fi oficiat un Te-Deum de mulțumire. Ceremonia de inaugurare a sărbătorii „Hramul orașului Chișinău” va fi inaugurată în Scuarul Catedralei între orele 10.00 și 11.15.

În Scuarul Eminescu (11.30) va fi lansată o expoziție de pictură dedicată orașului Chișinău. La ora 14:00, la Teatrul „Mihai Eminescu” va avea loc un concert regal muzical unde va fi lansată noua versiune a imnului Chișinăului.

La ora 16.00, un spectacol de muzică clasică cu genericul „Orașul meu, Chișinău” va avea loc la Muzeul de Istorie al orașului Chișinău. La aceeași oră, la Palatul Republicii va avea loc un program artistic pentru muncitorii din serviciile municipale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -