marți, noiembrie 29, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Stoianoglo a plecat acasă. În arest la domiciliu

Acasă Articole Altele Stoianoglo a plecat acasă. În arest la domiciliu

Magistrații de la Judecătoria Chișinău, cu sediul Ciocana, au dictat arest la domiciliu Procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo. Procurorii care instrumentează cazul cereau 30 de zile de arest în penitenciar.

Stoianoglo a declarat presei după ședință că procurorii nu au prezentat în instanță nici o probă, în afară de niște informații și știri din ziare. El respins categoric  acuzațiile imputate și că nu are nici o legătură cu Veaceslav Platon.

Alexandr Stoianoglo a afirmat că dosarul pe numele său este unul politic și că Moldova revine la aceleași metode ale statului capturat.

„Scopul politicului a fost înlăturarea mea din funcție, se aplică procesul de acaparare a instituțiilor statului”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Amintim că Procurorul general Alexandr Stoianoglo a fost suspendat la 5 octombrie, iar în seara aceleași zile a fost reținut pentru 72 de ore. Pe numele acestuia au fost înaintate patru capete de acuzare. Stioanoglo a declarat că tot ce i se întâmplă e o răzbunare a șefului statului. În dimineața zilei de azi, Maia Sandu a cerut Procuraturii să informeze societatea plenar și la timp despre procedurile aplicate în cazul lui Stoianoglo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -