luni, iulie 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

FOTO. Amplu proiect american, finalizat la Liceul „Alexei Mateevici” din Căușeni

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor FOTO. Amplu proiect american, finalizat la Liceul „Alexei Mateevici” din Căușeni

Condiții mai bune pentru elevii și profesorii Liceului Teoretic „Alexei Mateevici” din orașul Căușeni. Aici, a finalizat un amplu proiect în care au fost înlocuite toate cele 85 de geamuri vechi cu ferestre PVC. Au fost date în exploatare șase blocuri sanitare după ample lucrări de renovare.

La evenimentul de finalizare a proiectului, care a avut loc ieri, a participat Laura Hruby, Însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA, alți reprezentanți ai misiunii diplomatice americane, oficiali ai orașului Căușeni, elevi și cadre didactice.

„Copiii din Moldova reprezintă viitorul acestei țări și aceste noi îmbunătățiri sunt o investiție importantă în acel viitor. În urma acestor renovări, elevii vor avea condiții sanitare mai bune și vor beneficia de o experiență educațională mai bună”, a menționat Laura Hruby.

Autoritățile locale au mulțumit ambasadei pentru suportul acordat în cadrul acestui proiect. Iar elevii au prezentat un minispectacol.

„Datoriră acestui proiect, în Liceul „Alexei Mateevici” este mai cald. Profesorii vin la serviciu cu altă dispoziție, iar elevii își desfășoară activitatea în condiții bune”, a menționat Tatiana Pălăduță, șefa Direcției raionale Căușeni pentru educație.

Îmbunătățirile de la instituția de învățământ din Căușeni au fost realizate cu sprijinul Comandamentului European al Forțelor Armate ale SUA în Europa și implementate prin intermediul Biroului de Cooperare Militară al Ambasadei SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -