sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Drumul Bălți-Fălești-Sculeni a fost dat în exploatare, după renovare

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Drumul Bălți-Fălești-Sculeni a fost dat în exploatare, după renovare

Administrația de Stat a Drumurilor a anunțat despre finalizarea lucrărilor de reabilitare a peste 25 de km ai drumului național (R16) Bălți-Fălești-Sculeni.

Costurile lucrărilor de reabilitare a tronsonului de drum cu lungimea de peste 25 de kilometri se cifrează la peste 26 de mil. de euro, bani alocați din împrumutul oferit guvernului de Banca Europeană pentru Investiții.

Proiectul a inclus reabilitarea părții carosabile, construcția podeţelor, reabilitarea podurilor, construcția pasajului peste calea ferată, construcţia canalelor de scurgere, construcţia sistemului de drenaj şi relocarea conductelor de utilitate publică. De asemenea, au fost executate lucrări de instalare a panourilor informative și a indicatoarelor rutiere, executare a marcajului rutier de tip termoplast, amenajare a intersecțiilor și acceselor la proprietăți, cât și montare a pavilioanelor pentru pasageri.

Acestea au fost executate de compania italiană Impresa Pizzarotti & C S.p.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -