duminică, iulie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un șef interimar a fost numit la „Poșta Moldovei”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Un șef interimar a fost numit la „Poșta Moldovei”

Roman Cojuhari, consilier municipal din partea PAS, a fost numit în funcția de administrator interimar al ÎS „Poșta Moldovei”. Acesta a fost prezentat echipei întreprinderii de către Eugeniu Cozonac, directorul general al Agenției Proprietății Publice.

„Roman Cojuhari este specialist în domeniul financiar-bancar. Dumnealui a înregistrat rezultate frumoase în sfera de administrare și gestionare a patrimoniului public, precum și în marketing”, a menționat Eugeniu Cozonac.

La rândul său, Roman Cojuhari a spus că „Poșta Moldovei”, precum și alte instituții de stat, necesită să treacă printr-un proces de modernizare și adaptare la standardele internaționale de digitalizare.

„Serviciile poștale din cadrul întreprinderii ar trebui să crească în performanță și să atingă un nivel de profesionalism competitiv cu companiile străine care activează pe piața din Moldova”, a afirmat Cojuhari.

Amintim că, ieri, Vitalie Zaharia a anunțat despre demisia sa din funcția de director al ÎS „Poșta Moldovei”. El a condus întreprinderea în ultimii aproape doi ani.

ÎS „Poşta Moldovei” oferă un larg spectru de servicii poştale şi financiare pe întreg teritoriul ţării, dispunând de o reţea teritorială de aproape 1200 de oficii şi agenţii poştale. Întreprinderea prestează servicii poştale cetăţenilor în mai mult de 1500 localităţi ale ţării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -