sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Ambasadorul Le Deunff, la final de mandat: Franța rămâne mobilizată pentru R. Moldova

Acasă Articole Altele Ambasadorul Le Deunff, la final de mandat: Franța rămâne mobilizată pentru R....

La încheierea mandatului său de Ambasador al Franței în R. Moldova, Pascal Le Deunff, afirmă într-un mesaj de rămas bun că „Franța va rămâne pe deplin mobilizată pentru a oferi R. Moldova șansa de a se dezvolta liber.”

Diplomatul spune că în cei patru ani de mandat s-au realizat „împreună pași poztivi și constructivi în relațiile dintre Franța și R. Moldova”.

„Cooperarea politică bilaterală a revenit la cel mai înalt nivel, integrarea europeană a R. Moldova a progresat, Franța a lansat instrumente noi de cooperare în serviciul dezvoltării juste și durabile a Moldovei (…)”, afirmă ambasadorul în mesajul său.

La plecare, ambasadorul Pascal Le Deunff le mulțumește moldovenilor și îi felicită cu realizările înscrise.

„Vă sunt foarte recunoscător pentru primirea pe care mi-ați acordat-o și pentru tot sprijinul neprețuit pe care mi l-ați oferit în timpul aflării mele în Moldova. Vă urez toate cele bune în viitor. Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!”, și-a încheiat mesajul ambasadorul Franței.

Acum câteva zile, diplomatul francez a fost decorat de președintele Maia Sandu cu „Ordinul de Onoare”, iar vicepremierul Nicu Popescu, ministrul de Externe, l-a decorat pe Pascal Le Deunff cu medalia „Meritul diplomatic”, clasa întâi.

Pascal Le Deunff a preluat funcția de Ambasador al Franței în Moldova în data de 4 decembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -