12 C
Chișinău
luni, octombrie 25, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

600 de tineri din nordul țării și Găgăuzia descoperă puterea informației

Acasă Articole Asociere şi întruniri 600 de tineri din nordul țării și Găgăuzia descoperă puterea informației

Peste 600 de tineri din nordul țării vor participa la activități Media Quiz offline (joc de educație media) și discuții cu jurnaliști prin care vor redescoperi puterea informației și rolul mass media.

Activitățile se încadrează în proiectul „Promovarea gândirii critice ca instrument de reflectare și acționare pentru tineri și adulți”,  implementat de Centrul Media pentru Tineri și susținut financiar de Ambasada SUA.

Proiectul va fi desfășurat până la începutul anului 2023. Activitățile vor fi organizate în orașele Otaci, Ocnița, Briceni, Dondușeni, Florești, Mărculești, Șoldănești, Rezina, Cioc-Maidan (UTA Găgăuzia) și Avdarma (UTA Găgăuzia).

Centrul Media pentru Tineri va colabora  în acest proiect cu instituții de învățământ din localitățile respective, iar activitățile vor fi promovate pe pagina de Facebook și Instagram – Centrul Media pentru Tineri, pe platforme de studii online, precum și pe platforme naționale de știri pentru tineri.

La fel, în cadrul proiectului, va fi realizat sezonul doi al serialului „Educație pentru Media”, precum și o serie de reportaje, distribuite pe platforma ABRAZIV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -