sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Zilele Chișinăului au loc la Buzău, România

Acasă Regiuni Chișinău mun. Zilele Chișinăului au loc la Buzău, România

Zilele Chișinăului la Buzău sunt organizate de Primăria Chișinău, în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău. Acestea au loc în perioada 16-18 septembrie și au drept scop susținerea culturii prin promovarea imaginii Capitalei R. Moldova.

În cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Chișinăului la Buzău participă grupuri de profesioniști din domeniul culturii și artelor, creatori de valori și de frumos, promotori ai valorilor și tradițiilor autohtone. La deschiderea evenimentului a participat și primarul, Ion Ceban, alături de o delegație de funcționari municipali.

În cadrul festivalului de la Buzău sunt prevăzute o serie de evenimente culturale – spectacole de muzică, expoziţii ale meşterilor populari, ateliere de pictură, lansări de carte etc. Vor susține câteva concerte în aer liber „Orchestra de muzică populară condusă de frații Advahov”, formațiile ,,Alex Calancea Band” și „Vali Boghean Band”, Ansamblul folcloric ,,Plăieșii”, Ansamblul Surorilor Osoianu și  interpreții Mihai Ciobanu, Zinaida Julea, Nicolae Paladi ș.a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -