sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Inițiative comunitare | Tinerii din Petrești, Ungheni, și-au dorit o estradă de vară și o vor avea. La primăvară

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Inițiative comunitare | Tinerii din Petrești, Ungheni, și-au dorit o estradă de...

În primăvara anului viitor, autoritățile satului Petrești, raionul Ungheni, vor asigura construirea unei estrade de vară în curtea din spate a Casei de cultură din localitate. Asta după ce un grup de tineri activi, susținuți de angajații Casei de cultură, au făcut o serie de demersuri în acest sens.

Autoritățile comunei Petrești spun că lucrările de construcție a estradei de vară vor începe în primăvară.  

„Terenul este pregătit, iar primăria va finanța în întregime lucrările de construcție a scenei. Desfășurarea proiectului este preconizată pentru anul 2022, deoarece bugetul pentru acest an a fost deja executat”, a spus Serghei Gorea, primarul comunei Petrești.

Pe acest teren va fi construită viitoarea estradă de vară

Edilul a mai menționat că pandemia a stopat organizarea și desfășurarea mai multor evenimente culturale în acest an, iar din acest motiv construirea unei estrade de vară la Petrești a fost lăsată în umbră.

În același timp, inițiatorii ideii construirii estradei de vară spun că pe viitoarea scenă din Petrești vor putea fi organizate mai multe activități social-culturale. Aceasta ar putea motiva tinerii să se implice mai activ în viața comunitară, pentru comunicare pro-activă.

Loredana CIOBANU,
c
orespondentă comunitară în s. Petrești, Ungheni

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -