12 C
Chișinău
marți, octombrie 26, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Noi numiri și demisii la Guvern

Acasă Chișinău mun. Noi numiri și demisii la Guvern

Cabinetul de Miniștri a numit un nou secretar de stat Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), un nou director la Agenția Medicamentului și a aprobat cererea de demisie a unui director adjunct al Agenției Proprietate Publică.

În funcția de secretar de stat, pe domeniul dezvoltării regionale la MIDR a fost numită Ana Mardare. Ea este dr. în științe politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Romania, a fost expert în cadrul mai multor proiecte de dezvoltare regională, a contribuit la elaborarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională 2027.

Iar Dragoș Guțu a fost numit în funcția de director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Guțu a revenit de peste hotare, unde a activat, între altele, timp de 17 ani la una din cele mai importante companii farmaceutice din lume.

„Mai avem o revenire din Diaspora. Mulțumesc că ați revenit pentru a pune umărul la îmbunătățirea situației. E foarte important să avem un management corect al medicamentelor și o politica bună de formare a prețurilor”, a spus premierul Natalia Gavrilița.

Dragoș Guțu este expert în domeniul gestionării afacerilor, managementului proiectelor și echipelor. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău, (1997), iar în 2008 – Universitatea Chicago, SUA, Școala de Business Booth.

Tot astăzi, Guvernul a aprobat cererea de demisie depusă de Mihail Soțchi, directorul adjunct al Agenției Proprietății Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -