miercuri, aprilie 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Noi numiri și demisii la Guvern

Acasă Regiuni Chișinău mun. Noi numiri și demisii la Guvern

Cabinetul de Miniștri a numit un nou secretar de stat Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), un nou director la Agenția Medicamentului și a aprobat cererea de demisie a unui director adjunct al Agenției Proprietate Publică.

În funcția de secretar de stat, pe domeniul dezvoltării regionale la MIDR a fost numită Ana Mardare. Ea este dr. în științe politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Romania, a fost expert în cadrul mai multor proiecte de dezvoltare regională, a contribuit la elaborarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională 2027.

Iar Dragoș Guțu a fost numit în funcția de director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Guțu a revenit de peste hotare, unde a activat, între altele, timp de 17 ani la una din cele mai importante companii farmaceutice din lume.

„Mai avem o revenire din Diaspora. Mulțumesc că ați revenit pentru a pune umărul la îmbunătățirea situației. E foarte important să avem un management corect al medicamentelor și o politica bună de formare a prețurilor”, a spus premierul Natalia Gavrilița.

Dragoș Guțu este expert în domeniul gestionării afacerilor, managementului proiectelor și echipelor. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău, (1997), iar în 2008 – Universitatea Chicago, SUA, Școala de Business Booth.

Tot astăzi, Guvernul a aprobat cererea de demisie depusă de Mihail Soțchi, directorul adjunct al Agenției Proprietății Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -