sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Ce i-au dorit Moldovei primele persoane în stat

Acasă Uncategorized @ro Ce i-au dorit Moldovei primele persoane în stat

Președintele Parlamentului, premierul și președintele R. Moldova au transmis mesaje de felicitare cu ocazia celor 30 de ani de la proclamarea independenței.

Spicherul Parlamentului, Igor Grosu:

„(…) După atâtea eșecuri, cred cu tărie că măcar acum, la 30 de ani, vom construi un stat pentru oameni, pentru toți oamenii, indiferent de etnie sau limbă vorbită.

La 30 de ani de independență, vreau ca tinerii noștri să rămână acasă, să investească în țara noastră. Vreau ca tinerii noștri să prețuiască munca, modestia, grija față de comunitate și mediu, respectul față de lege și lucrul în echipă. Pentru aceasta, avem nevoie de implicarea fiecărui cetățean, a fiecărei familii (…)”

Premierul Natalia Garvlița:

(…) Suntem o mână de oameni și ne aflăm acum pe tot globul. Legătura multora dintre noi cu țara e doar prin inimă și internet. Știu că multora acum le este dor de țara lor.

Dar știu că nouă tuturor ne este dor de Moldova satelor pline de copii, Moldova orașelor pline de forfotă și activitate economică, de Moldova pădurilor bătrâne și a fântânilor cu apă curată (…) Fie ca următorii 30 de ani să fie mai buni. Să fie cu lecții învățate, cu greșeli nerepetate (…)

Președinta Maia Sandu:

(…) Soarta noastră și bunăstarea sunt în mâinile noastre. Lăsăm trecutul în urmă, ridicăm capul și mergem înainte cu încredere. Știm ce avem de făcut. Ne iubim țara, vrem să trăim bine pe acest pământ roditor noi, urmașii noștri și urmașii urmașilor noștri. (…) Legământul nostru de azi este că vom construi o Moldovă prosperă și liberă, o casă primitoare pentru cetățenii și oaspeții ei . O vom construi împreună. (…) Eu știu în inima mea că vom izbuti. Țara noastră are oameni luminoși, muncitori și buni și doar cu ei are viitor (…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -