miercuri, mai 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Diaspora a livrat un nou șef la Agenția Proprietății Publice

Acasă Regiuni Chișinău mun. Diaspora a livrat un nou șef la Agenția Proprietății Publice

Eugeniu Cozonac este noul șef al Agenției Proprietății Publice. Acesta a fost numit astăzi în funcție de Cabinetul de Miniștri. Până în prezent a locuit cu soția și trei copii în Atlanta, statul Georgia (SUA).

Acesta deține o experiență de peste douăzeci de ani în managementul corporativ, lansarea și dezvoltarea companiilor în Moldova, Marea Britanie și SUA. A activat ca expert în recrutarea și selecția personalului de conducere executiv, inclusiv în companiile Fortune 500.

Eugeniu Cozonac este co-fondator al ÎCS Compudava SRL (acum Endava PLC), iar între 2000 și 2004 a fost director executiv al acestei companii. Anii trecuți a participat la fondarea mai multor companii și a deținut funcții importante în cadrul acestora.

Din 2019 până în prezent a fost director al companiei Plover LLC specializată în gestionarea investițiilor în companii software.

A făcut studii de masterat și doctorat la universități din SUA și Franța în domeniul administrării afacerilor, leadership, dezvoltarea și schimbarea organizațională.

Funcția de șef al APP a fost deținută de Ghenadie Țepordei, care a fost demis zilele trecute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -