12 C
Chișinău
sâmbătă, octombrie 16, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Renato Usatâi se retrage de la cârma orașului Bălți. Cel puțin până în septembrie

Acasă Articole Transparenţa şi participarea în procesul decizional Renato Usatâi se retrage de la cârma orașului Bălți. Cel puțin până...

Primarul de Bălți, Renato Usatâi se retrage de la cârma orașului cel puțin până în luna septembrie. Interimatul funcției de edil-șef al municipiului a fost preluată de către Nicolai Grigorișin, care deține și funcția de viceprimar.

„Până la 1 septembrie voi îndeplini atribuțiile primarului municipiului Bălți. Trebuie corijată activitatea serviciilor comunale, în condițiile în care au fost începute pregătirile de sezonul toamnă-iarnă. Continui să rezolv cele mai acute probleme ale orășenilor”, a scris Grigorișin pe pagina sa de Facebook.

Grigorișin, membru ale echipei lui Usatâi, a deținut funcția de primar al Bălțiului din luna 2018 până în octombrie 2019, după ce câștigase alegerile noi ale primarului, care au fost provocate de demisia lui Renato Usatâi.

Precizăm că după alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Renato Usatâi a anunțat despre intenția sa de a demisiona, pe fondul rezultatului electoral slab la Bălți al formațiunii sale. După care a plecat în vacanță, iar la revenire a anunțat că la 2 septembrie va organiza o adunare cu cetățenii pentru a le raporta despre activitățile sale din postura de primar. Usatâi a menționat că la acea adunare va aborda și subiectul demisiei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -