vineri, mai 27, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Jurnaliști și bloggeri, premiați pentru susținerea inițiativelor de antreprenoriat social

Acasă Articole Antreprenoriat Jurnaliști și bloggeri, premiați pentru susținerea inițiativelor de antreprenoriat social

16 jurnaliști, bloggeri și vloggeri au fost premiați de Centrul CONTACT în cadrul unei gale cu ocazia desemnării învingătorilor concursului „Antreprenoriatul social: mai aproape de oameni, natură, comunitate”. Evenimentul a avut lor la 25 iunie.

În concursul anunțat în luna martie au fost înscrise 36 de materiale, însă autorii a 16 materiale, care au primit punctaj maxim din partea juriului, au fost premiați, inclusiv cu premii bănești.

La categoria audio pe locul întâi s-a plasat Maria Procopciuc de la „Vocea Basarabiei”, iar pe locul doi Mariana Țîbuleac-Ciobanu, realizatoarea Podcastului „Depășim prejudecăți”.

Au fost acordate cinci premii la categoria „Presa scrisă/Blog”. Locul întâi a revenit jurnalistului Nicolae Morari de la Ziarul SP din Bălți; locul doi Tatianei Beghiu de la portalul Moldova.org  și locul trei Alionei Ciurcă de la „Ziarul de Gardă”. Au fost acordate două premii de încurajare Marianei Ionel (ziarul „Patria Mea”, Fălești) și Capitolinei Turculeț (AGORA).

Șapte premii au fost acordate la categoria „Video/Vlog”. Premiul întâi le-a revenit lui Andrei Captarenco și Viorica Tătaru de la TV8; locul doi Elenei Derjanschi de la Prime TV ; două locuri trei au revenit lui Dumitru Jomir de la Zugo.md și Eugeniei Apostu de la Jurnal TV. Cele trei premii de încurajare au fost acordate Valeriei Batereanu (diez.md); Ainei Idrisova (Ecovisio) și vloggerului și caricaturistului Alex Buretz.

Elenei Guțu, de la TVR Moldova, i-a fost acordat un premiul de apreciere pentru promovarea antreprenoriatului social, iar Patriciei Ciorescu premiul pentru abordarea creativă a antreprenoriatului social la categoria „Vlogger Junior”.

Concursul pentru media, anunțat în luna martie, a fost organizat în cadrul proiectului EU4Youth – Valorificarea potențialului tinerilor antreprenori sociali din Moldova și Ucraina (EUnlocking) finanțat de UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -