sâmbătă, mai 28, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

VIDEO. A doua ediție a Festivalului Cașului a avut loc în nordul țării

Acasă Articole Antreprenoriat VIDEO. A doua ediție a Festivalului Cașului a avut loc în nordul...

Un frumos eveniment de promovare a producătorilor locali și a crescătorilor de animale din regiune de nord a țării s-a desfășurat duminică, 27 iunie, în satul Cubani, raionul Glodeni. Este vorba de cea de-a doua ediție a Festivalului Cașului și Portului Popular.

La eveniment au participat crescători de ovine, meșteri populari și producători locali din regiune. Programul evenimentului a inclus o expoziție de produse tradiționale, un spectacol folcloric, un târg al producătorilor locali, concursuri etc.

Festivalul Cașului și Portului Popular s-a desfășurat la poalele Stâncii Mari din Cubani, un somptuos monument al naturii cu o suprafața totală de peste 100 de hectare.

Ediția din acest an a festivalului a fost organizat de GAL Stâncile Prutului, din care fac parte nouă primării din raionul Glodeni, în parteneriat cu GAL „Drumul Gospodarilor”, Consiliul Raional Glodeni și Primăria satului Cubani. Evenimentul face parte din activitățile proiectului „Oleacă de Moldova” din cadrul Fondului pentru Parteneriate LEADER-UE 2021, finanțat de UE și Polish Aid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -