vineri, mai 27, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Granturi solide pentru parteneriate de afaceri între cele două maluri ale Nistrului

Acasă Articole Antreprenoriat Granturi solide pentru parteneriate de afaceri între cele două maluri ale Nistrului

12 producători și procesatori agricoli de pe ambele maluri ale Nistrului au format parteneriate după ce au câștigat un concurs de granturi organizat de proiectul PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe ambele maluri ale Nistrului” (AdTrade). Programul este finanțat de Suedia și Marea Britanie.

Astfel, au fost formate cinci parteneriate între producătorii și procesatorii agricoli de pe ambele maluri ale Nistrului. Ei vor beneficia de granturi în valoare de 50.000 dolari SUA fiecare. Cu aceste fonduri ei își vor putea procura utilajul și a echipamentul necesar pentru adoptarea unor tehnologii inovatoare în procesul de producere și prelucrare a produselor agricole.

Parteneriatele câștigătoare vor beneficia și de consultanță pentru dezvoltarea afacerilor, ceea ce le va permite să devină mai competitive și să-și sporească vânzările. În cadrul programului, beneficiarii vor contribui la crearea a peste 50 de locuri de muncă, în special, pentru femei și persoane din grupurile social-vulnerabile.

Activitățile din program vor fi realizate până la sfârșitul anului 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -