vineri, mai 27, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

O asociație locală și o companie privată asigură cu prânzuri 40 de persoane nevoiașe din Corpaci

Acasă Edineț O asociație locală și o companie privată asigură cu prânzuri 40 de...

Asociația locală „Izvoraș” din satul Corpaci, raionul Edineț, și partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei asigură 40 de bătrâni persoane cu necesități speciale și familii social-vulnerabile din satul Corpaci, raionul Edineț, cu prânzuri gratuite. Partenerul privat a oferit n acest sens suma de 70 de mii de lei, bani care vor fi suficienți pentru asigurarea prânzurilor până la sfârșitul anului.

Cei 40 de beneficiari se bucură de un prânz cald cu două feluri de bucate, gustări, fructe și dulciuri. Mâncarea preparată „ca acasă” este adusă beneficiarilor cu căruța de către reprezentanții asociației.

„Sunt mulţi invalizi, sunt bătrâni care stau la pat şi noi le aduce în fiecare zi mâncare caldă. Iaca aşa mergem cu căruţa și ducem la fiecare beneficiar acasă. Mai stăm de vorbă cu ei, aflăm cum o mai duc și de ce mai au nevoie”, a spus Lucia Moisa, reprezentanta Asociaţiei „Izvoraș-Corpaci”, citată de Prime.

Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei a decis să susțină eforturile asociației din Corpaci pentru că a rămas surprinși de mărinimia membrilor acesteia.

Am rămas foarte impresionaţi de ceea ce face Asociaţia „Corpaci-Izvoraş”, care a demonstrat că poate fi făcut ceva frumos cu resurse atât de puţine pentru oameni din localitate”, spune Alexandru Gâscă, reprezentantul companiei.

Asociația „Izvoraș-Corpaci” a fost creată în 2012 pentru a ajuta oamenii social-vulnerabili din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -