sâmbătă, mai 28, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un om de afaceri din Moldova a instituit o bursă de merit pentru studenți

Acasă Uncategorized Un om de afaceri din Moldova a instituit o bursă de merit...

Inițiativă privată salutară. Cunoscutul antreprenor în domeniul IT, Anatol Untură, a anunțat că familia sa a decis să instituie o bursă anuală de merit, în valoare de 36000 de lei, pentru un student, care își face studiile în Moldova și care are rezultate bune, dar posibilități materiale modeste.

„Cunoașteți un proaspăt absolvent cu rezultate bune? Sau un student care e bun la universitate, dar are nevoie de susținere? Cu Lia Bejenaru (soția antreprenorului – n.r.) ne gândeam de ceva timp să instituim o mică bursă de merit. Și dacă tot e perioada examenelor de bacalaureat, cred că e momentul oportun”, a anunțat generosul antreprenor.

Anatol Untură a precizat că va oferi, cu titlu de experiment, timp de un an, o bursă de 3000 de lunar unui student care are rezultate bune dar posibilități materiale modeste. Una din condițiile obligatoriu e ca tânărul sau tânăra să studieze în țară.

„Pentru mulți, lipsa unei perspective clare de studii, înseamnă plecarea definitivă din țară”, își justifică antreprenorul decizia.

Anatol Untură a precizat că nu exclude selectarea câtorva bursieri.

Omul de afaceri Anatol Untură, stabilit în România, este cunoscut ca animator al mai multor expediții pline de suspans în diferite colțuri ale lumii, inclusiv cea când a mers într-o barcă cu câțiva moldoveni în Antarctica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -