luni, august 8, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Comitetul local de cetățeni Falestii Noi, a elaborat Strategia de comunicare

Acasă Fălești Comitetul local de cetățeni Falestii Noi, a elaborat Strategia de comunicare

Proiectul „Cetățeni implicați- comunități dezvoltate- servicii de calitate” este implimentat de A.O. „CUTEZĂTORUL” prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

În cadrul ultimului din cele 3 ateliere preconizate, membrii Grupului de lucru și CLC Făleștii Noi au elaborat Strategia de comunicare și implicare a cetățenilor în procesul de luare a deciziilor și de monitorizare a investițiilor publice pentru anii 2021-2023.

Participanții la eveniment au luat cunoștință cu textul strategiei, comentariile experților asupra procesului de elaborare participativă a ei, sarcinilor privind monitorizarea, evaluarea și implementarea Strategiei de comunicare și implicare a cetățenilor în procesul de luare a deciziilor și monitorizare a investițiilor publice.

Evenimentul a fost organizat de AO „CUTEZĂTORUL” în colaborare cu AO „Noi viitorul luminos”, Consiliul raional Fălești, primăria orasului, DPGCL Fălești și Consiliul raional al tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -