12 C
Chișinău
marți, octombrie 26, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

„Dialoguri plastice” între Soroca și Drochia

Acasă Articole Odihnă şi recreere „Dialoguri plastice” între Soroca și Drochia

Sâmbătă, 23 ianuarie, a avut loc lansarea expoziției „Dialoguri plastice” a Colegiului de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca. Evenimentul a avut loc la Galeria de Artă a Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă din Drochia. Lucrările expuse au fost realizate de elevii colegiului și profesorul Nicolae Cebotari.

Expoziția „Dialoguri plastice” nu s-a limitat doar la lumină și culori, acestea fiind asortate cu note muzicale, într-un recital de muzică academică al elevilor și profesorilor colegiului. Printre cei care au salutat acest eveniment și parteneriat au fost Cristina Țurcanu, Șefa Direcției, Cultură, Turism, Tineret și Sport din Drochia, absolventă și ea a acestei instituții de învățământ de prestigiu din Soroca, Dumitru Postovan, Directorul Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă din Drochia, ș.a.

Printre cei care au muncit la organizarea acestui eveniment sunt și profesorii Tatiana Ruga, Nicolae Cebotari, Raisa Groza, Gheorghe Duminică, Sergiu Vrabie, Emilian Guțu ș.a. Expoziția poate fi vizitată timp de o lună. Evenimentul a fost organizat de Direcția, Cultură, Turism, Tineret și Sport din Drochia, Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă în parteneriat cu Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -