12 C
Chișinău
marți, octombrie 26, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Locuitorii satului Molești își doresc o bibliotecă modernizată

Acasă Ialoveni Locuitorii satului Molești își doresc o bibliotecă modernizată

Biblioteca din satul Molești raionul Ialoveni are stringentă nevoie de o reamenajare a spațiului încăperii în care se află pentru a crea în bibliotecă un mediu stimulant, atractiv și funcțional pentru săteni.

Sunt necesare acțiuni de reamenajare și reorganizare a spațiului bibliotecii pentru că ne dorim o bibliotecă utilă, funcțională dar nu în ultimul rând confortabilă.

Este necesar să încurajăm dorința moleștenilor de a petrece un timp liber de calitate într-un mediu calm, relaxant și prielnic pe care îl oferă biblioteca.

Grupul de inițiativă

UPDATE (10 septembrie 2020)

Datorită finanțării din partea Fondului pentru Tineri Ialoveni, în valoare de 7 000 lei și a altor mijloace bănești alocate de către biblioteca publică Molești și primărie, estimată la 10 838 lei a fost posibilă amenajarea corespunzătoare a spațiului bibliotecii. Iar pentru a motiva dar și încuraja tinerii să pășească pragul bibliotecii au fost organizate diverse activități cum ar fi: „O cafea și o carte…” la care au participat un grup de cititori pentru a discuta conținutul cărții citite pe parcursul a 2 săptamâni „Pacienta tăcută” de Alex Michaelides iar „Summer Camp-ul” ce a avut loc a fost încă un prilej de creare a unei atmosfere de prietenie și socializare între membrii grupului de inițiativă și participanții la tabără.

Programul raional”Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de catre Asociația Obșteasca „Eco-Răzeni” în parteneriat și inclusiv cu sustinerea financiară a Consiliului Raional Ialoveni, Ministerului Educației Culturii și Cercetarii, Fundației Est-Europene din resursele acordate de Suedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -