vineri, mai 27, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Copiii din satul Slobozia nu au spații amenajate pentru joacă

Acasă Articole Odihnă şi recreere Copiii din satul Slobozia nu au spații amenajate pentru joacă

Se știe că vara este timpul când toți copiii sunt în vacanța mare. În satul Slobozia din raionul Ștefan Vodă, de obicei, în perioada de vară copiii, de obicei, se adună și hoinăresc prin locuri periculoase din sat.

În această localitate nu sunt terenuri de joacă, în schimb câteva parcuri frumoase, unde copiii improvizează diverse scrâncioburi artizanale, pe care le construiesc din sârmă și cauciucuri, de altfel foarte periculoase pentru securitatea lor.

Copiii în sat sunt mulți și ar dori să aibă careva activități potrivite vârstei lor și un spațiu de agrement unde să petreacă timpul lor liber în siguranță.

UPDATE (30 august 2020)
În urma organizării unui grup de inițiativă, tinerii din Slobozia au reușit, cu suportul Fundației Est-Europene și al Suediei, prin intermediul Programului de Granturi Mici pentru Tineri al Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă, să amenajeze un teren de joacă pentru copii.

De asemenea, aceștia, au amenajat un parc din localitate cu inventar de joacă pentru copii: leagăne mari și mici, nisipare.

În prezent, copiii din satul Slobozia sunt bucuroși că au un spațiu al lor, unde copilăria prinde culoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -